LET US DISCOVER YOUR TASTE

FOOD | MARMELADE

Gratis verzending vanaf 60 euro

Wij versturen bestellingen op vrijdag, bestel daarom op woensdag vóór 12 uur.

i

WSET 3 GEKWALIFICEERD

We hebben niet alleen heel veel passie voor wijn maar ook de benodigde kennis in huis.

GOED VOOR MENS & MILIEU

Onze producten zijn biologisch, zoveel mogelijk vegan en duurzaam verpakt.

Kies eenvoudig met de tasty score

Als je niet kunt kiezen maak dan gebruik van onze tasty score index.

Marmelade | SHOP

Lorusso marmelades worden geproduceerd in Alméria, deze regio kent de meeste zonuren van Europa! De zon proef je dan ook overduidelijk terug in deze mooi vormgegeven biologische marmelades. Gemaakt met 80% fruit kun je onder andere kiezen uit biologische bramen jam, frambozen of prijswinnende sinaasappel marmelade. Heerlijk op je vers gebakken broodje, maar ook in de yoghurt of bij een kaasplankje. Op zoek naar een origineel cadeau voor een liefhebber van goed biologisch fruitbeleg? Met de 305 gram verpakking zit je altijd goed! 

In het hart van de Penedès, bekend om haar cava’s, maakt Eudald Massana Noya als negende generatie stille en mousserende wijnen. Het kleine wijndomein (30 hectare) ligt in `Subirats’, zo’n 40 kilometer ten Zuiden van Barcelona. Met haar unieke ligging profiteert het domein, al sinds de zestiende eeuw in het bezit van de familie Massana, van de mediterrane bries.

Cantina Orsogna is een coöperatie met ruim 600 partners in de Abruzzen. Getalenteerd wijnmaker is Camillo Zulli. Alle geproduceerde wijnen komen uit het gebied dat 15 km van de Adriatische kust ligt vlak bij de 2e hoogste berg in de Apenijnen de Majella. De wijngaarden liggen gemiddeld tussen de 300 en 450 meter hoogte.

De druiven voor de wijnen van Jesus del Perdon groeien in La Mancha, een historische regio in Spanje. La Mancha omvat het centrale hoogplateau, ten zuiden van hoofdstad Madrid, gelegen tussen de bergen de Toledo, de Cuenca en Sierre Morena. Door het warme klimaat en met gebruik van moderne technieken kan er kwalitatief goede biologische wijnen geproduceerd worden. De wijngaard heeft hier weinig behandelingen nodig, waardoor chemische bestrijdingsmiddelen voor de bodem bespaart blijven.

 

 


Partners

Contact

Delisouth/Tastywines.nl
Contactweg 47
1014 AN Amsterdam
info@delisouth.nl
+31620547500
SKAL: NL-BIO-01

11 + 3 =