LET US DISCOVER YOUR TASTE

Mediterraans

Gratis verzending vanaf 60 euro

Wij versturen bestellingen op vrijdag, bestel daarom op woensdag vóór 12 uur.

i

WSET 3 GEKWALIFICEERD

We hebben niet alleen heel veel passie voor wijn maar ook de benodigde kennis in huis.

GOED VOOR MENS & MILIEU

Onze producten zijn biologisch, zoveel mogelijk vegan en duurzaam verpakt.

Kies eenvoudig met de tasty score

Als je niet kunt kiezen maak dan gebruik van onze tasty score index.

Delicious & Sons | SHOP

Bij delicious & sons weten ze het zeker: je bent wat je eet. Daarmee bieden ze niet alleen een merk, maar ook heerlijke producten die gezond zijn. De producten zorgen voor een glimlach op je bord waar je dagelijks van kunt genieten. Geniet van basilicum of zongedroogde tomaat pesto, tomatensausen, aioli of groentespreads. Alle producten zijn biologisch, niet-GMO, glutenvrij, vegetarisch, veganistisch, zonder toegevoegde suikers, paleo en keto vriendelijk. Met Delicious & Sons breng je de mediterrane smaak in je eigen keuken. De producten zijn gemakkelijk in gebruik en ongelooflijk lekker voor bij de pasta, sandwich of bij de borrel met vrienden en familie! Onlangs is Delicious & Sons tevens B-Corporation gecertificeerd. Hiermee toont de jonge onderneming tevens aan dat wordt voldaan aan de hoogste geverifieerde normen op het gebied van transparantie, sociale en milieu aspecten. 

 

Pestosaus is niet alleen ideaal bij pasta, maar ook bij alle soorten salades, vis en vlees. Ze zijn geweldig bij groenten als een gezonde dip vol intense smaak. Als spread maken ze van elke sandwich iets onweerstaanbaars. De pesto’s zijn glutenvrij, biologisch en zonder GMO ingrediënten.

De sauzen van Delicious & Sons hebben een intense mediterrane smaak. Ze voeren je over glooiende heuvels met een intens contrast en inspireren gastronomische avonturen. Gastronomische biologische sauzen, niet alleen ideaal bij pasta recepten, maar ook bij alle soorten salades, vis en vlees. Zonder GMO vegan & glutenvrij.

Aioli is een typisch Spaanse aromatische saus op basis van olie en knoflook. Delicious & Sons voegt daar nog citrusfruit aan toe zoals sinaasappel en citroen en aromatische kruiden zoals basilicum en saffraan. Dit zorgt voor een zachtere en meer mediterrane smaak. Deze veelzijdige en zeer smaakvolle aioli-saus is kant-en-klaar en lekker bij vlees, kip, vis, rijstgerechten en natuurlijk op alle soorten sandwiches. De aioli’s zijn glutenvrij én vegan, gemaakt met alle natuurlijke, biologische en niet-gmo ingrediënten. . gemaakt zonder ei en perfect voor zowel een veganistisch als vegetarisch dieet.

 

 


Partners

Contact

Delisouth/Tastywines.nl
Contactweg 47
1014 AN Amsterdam
info@delisouth.nl
+31620547500
SKAL: NL-BIO-01

5 + 10 =