LET US DISCOVER YOUR TASTE

FOOD | CHOCOLADe

Gratis verzending vanaf 60 euro

Wij versturen bestellingen op vrijdag, bestel daarom op woensdag vóór 12 uur.

i

WSET 3 GEKWALIFICEERD

We hebben niet alleen heel veel passie voor wijn maar ook de benodigde kennis in huis.

GOED VOOR MENS & MILIEU

Onze producten zijn biologisch, zoveel mogelijk vegan en duurzaam verpakt.

Kies eenvoudig met de tasty score

Als je niet kunt kiezen maak dan gebruik van onze tasty score index.

Chocolade | SHOP

Bovetti chocolade wordt geproduceerd in de Franse Dordogne.Hier maken chocolatier Valter Bovetti en zijn collega’s eerlijke en heerlijke chocolade van Santo Domingo Cacao. Deze cacao is fairtrade en biologisch gecertificeerd.
Alleen de beste kwaliteit biologische ingrediënten worden aan de biologische Fairtrade chocolade toegevoegd.
Zo is de Fleur de Sel AOC afkomstig uit het Engelse Guérande, komen de hazelnoten uit Piemonte en heeft de biologische Fairtrade chocolade met Espelette pepers zijn naam te danken aan het gelijknamige Franse dorpje waar de peper wordt geproduceerd. Alle chocolade is zonder soja lecithine, glutenvrij en valt op dankzij haar bijzondere verpakking. Hierdoor is het ook een erg mooie chocolade om cadeau te geven.

Bovetti chocolade is gelegen in de Dordogne. Vanuit deze plek worden de lekkerste biologische chocoladeproducten gemaakt. Van chocoladetabletten tot chocoladepasta. Er wordt alleen voor de beste kwaliteit gekozen: cacao uit Santo Domingo.

De chocoladepasta van Bovetti kenmerkt zich door het hoge percentage hazelnoten, maarliefst 40%! Dit in combinatie met tevens een hoog percentage cacao maakt de chocoladepasta tot een heerlijk product.

Bovetti chocolade is herkenbaar dankzij haar venster in de milieuvriendelijke verpakking. Dankzij dit venster zijn de ingredienten gelijk zichtbaar. In combinatie met een hoge kwaliteit cacao en lokale ingredienten zijn er tal van smaken verkrijgbaar!

 

 


Partners

Contact

Delisouth/Tastywines.nl
Contactweg 47
1014 AN Amsterdam
info@delisouth.nl
+31620547500
SKAL: NL-BIO-01

8 + 14 =